+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl 


WAAROM GREATCIRCLE RETAIL?

Het winkelproces en de klantrelaties evolueren en de manier waarop retailers hiermee omgaan bepaalt hun succes. Daarbij blijkt ook dat de aansluiting tussen de verschillende kanalen en bedrijfsprocessen belangrijker is dan ooit om optimaal te kunnen inspelen op de voorkeuren en informatiebehoeften van de klant. Behoeften die van persoon tot persoon verschillen en bovendien steeds sneller veranderen. Met GreatCircle Retail kunnen retailers zich dynamisch ontwikkelen en zorgen dat hun klanten blijven terugkomen. Hiervoor zijn gerenommeerde retailers als ANWB Retail, Euretco, Ranzijn tuin & dier, Simon Lévelt en Vegro klant van GreatCircle.

DENKEN VANUIT DE KLANT

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft kan GreatCircle een totaaloplossing bieden voor verschillende segmenten binnen de retail. Een oplossing die vanzelfsprekend meebeweegt met de dynamische ontwikkelingen in de dynamische retailwereld. Een wereld waarin de consument laveert tussen de fysieke winkelvloer en de vele beschikbare online en offline kanalen en tussen herkenning en verrassing. Met een volledig scala van functies en mogelijkheden levert onze software de bedrijfsinzichten die van belang zijn voor u en uw klanten. Zodat uw organisatie verbonden, empowered en proactief blijft. En zodat u zich actief kunt bezighouden met beleving en onderscheidend vermogen, op basis van het assortiment en de klantbeleving.

ÉÉN SAMENHANGENDE RETAILOPLOSSING

Onze complete retailoplossingen voorzien in een samenhangende ondersteuning van multichannel point of sale ofwel POS-beheer, winkelactiviteiten, e-commerce, verkoop, financiën, voorraadbeheer, toelevering en nog veel meer. Zo kunnen retailers de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Maar ook: flexibel werken, beter inzicht in en overzicht van de bedrijfsactiviteiten houden en het rendement vergroten. Kortom: de best denkbare ondersteuning om uw assortiment zo effectief, efficiënt én klantgericht mogelijk aan te bieden. Nu en in de toekomst.