+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl 


RETAILER IN PERSOONLIJKE VERZORGING

In het sterk veranderende retaillandschap is ook de verkoop van persoonlijke verzorging aan veel dynamiek onderhevig. Zo is er branchevreemde concurrentie van supermarkten en grote online-retailers, waardoor de consument op steeds meer plekken persoonlijke verzorgingsproducten kan kopen. Bovendien is de prijsdruk toegenomen. Hoe kun je je in deze markt onderscheiden? Belangrijk – ook voor de klantbeleving – zijn service en advies. Met de brancheoplossing van GreatCircle kunnen retailers in personal care hun efficiëntie en flexibiliteit over alle aspecten van de bedrijfsvoering vergroten.

Abecon Retail - persoonlijke verzorging - fles shampooINTEGRALE ONDERSTEUNING VAN ALLE BEDRIJFSPROCESSEN 

Inzicht in de bedrijfsprocessen en in actuele klantinformatie is essentiëler dan ooit. De integrale automatiseringsoplossing van GreatCircle, op basis van Microsoft Dynamics 365, draagt hier veel aan bij. Deze vooringerichte omgeving is geheel toegespitst op de processen van retailers in lichaamsverzorgende producten, zelfzorggeneesmiddelen, decoratieve en verzorgende cosmetica en eventuele branchevreemde artikelen. Alle verkoop-, logistieke en financiële processen worden ondersteund, over alle gebruikte kanalen. Zo worden winkeltransacties direct in het systeem verwerkt en zijn zeer uitgebreide kassafuncties beschikbaar. Ook kunt u verschillende typen verkoopkanalen eenvoudig combineren.

 

KLANTGERICHTE EN CONSISTENTE WINKELERVARING

Assortiment, prijs, gemak, bereikbaarheid en beleving zijn cruciale factoren in de steeds ruimere retailkeuze die de consument heeft. Door uw klant te kennen, bent u in staat hem of haar optimaal te bedienen. Bij elk bezoek aan elk verkoopkanaal. Of het nu een fysieke winkel is waarbij uw medewerker de klant persoonlijk te woord staat, of een website waar de klant informatie verzamelt of bestellingen plaatst. Zo zorgt u voor wisselwerking tussen de verschillende kanalen, wat zich vertaalt in consistent positieve klantervaringen.