+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl 


Partners

Breinwave – Breaktrough innovations

Ontwikkelingen in ICT gaan razendsnel. Bijna alles kan tegenwoordig, de mogelijkheden lijken eindeloos. Bedrijven moeten erin mee, stilstand betekent achteruitgang. Medewerkers willen mobiel werken. Werkprocessen moeten digitaal. En contact met de klant moet vooral via social media, portals en websites. Maar welke oplossingen sluiten optimaal aan bij úw activiteiten? Breinwave helpt bij de vertaalslag maken tussen bedrijfsdoelstellingen en ICT-vraagstukken.Wat de aanpak van Breinwave is? Onze focus richt zich op oplossingen voor de langere termijn. Vanuit een no-nonsense benadering kijken we naar uw bedrijfsdoelstellingen en -processen. We hebben ervaring in diverse branches en onze kennis van de nieuwste ICT-technologie maakt dat we snel ter zake kunnen komen. Met andere woorden: we brengen in kaart waar de pijn zit binnen uw organisatie en komen met duidelijk advies.

Voor meer informatie, kijk op www.breinwave.nl

Blue Dynamic

Blue Dynamic is ontstaan vanuit de Darty Group, het moederbedrijf van retailerbedrijven zoals BCC en het Tsjechische Datart, Vanden Borre in België en Darty in Frankrijk, Italië, Turkije, Spanje en Portugal. Na de oprichting in 2014 kon de onderneming meteen aan de slag op een eerste project: het vervangen van SAP door Microsoft Dynamics AX bij BCC Elektro-speciaalzaken. Sindsdien heeft de onderneming veel succesvolle projecten afgerond bij organisaties in heel Europa. Naast de implementatie van Microsoft Dynamics 365 is Blue Dynamic gespecialiseerd in het  managen van complexe systemen en applicaties. We zorgen dat de informatiesystemen maximaal presteren. We monitoren 24/7 diverse bedrijven op verschillende fronten; we houden uw systemen en applicaties in de gaten zodat we problemen snel kunnen oplossen en voor de toekomst kunnen voorkomen. Naast service op locatie kunnen we ook werken op afstand (remote).

Voor meer informatie, kijk op www.blue-dynamic.eu

House of Engagement

House of Engagement bestaat sinds 2004 en is de oudste partij in Nederland die vanaf dag één een exclusieve focus heeft op Microsoft-technologie en specifiek op Dynamics CRM/365. House of Engagement helpt instellingen en organisaties bij het realiseren van optimaal rendement uit klantrelaties en excellente klantervaringen. Haar marktspecifieke oplossingen voor Education, Finance en Legal zijn gebaseerd op Dynamics 365 tools, diepgaande kennis van de klant – en de klant van de klant – en innovatieve inzet van nieuwe technologieën als chatbots, portals en artificial intelligence.

Voor meer informatie, kijk op www.house-of-engagement.nl

True: Managed hosting op maat

True levert managed hosting door proactief beheer van alle onderdelen binnen uw hostingomgeving: virtual en dedicated servers, cloud hosting en colocation.Als webhoster optimaliseert True continu hybride webhosting-omgevingen. Of het nu gaat om standaard websites, op maat ontwikkelde webshopapplicaties, contentmanagementsystemen, webapplicaties of mobiele applicaties: True verzorgt een hosting oplossing op maat. True bestaat uit de onderdelen True Hosting en True Workspaces.

Voor meer informatie, kijk op www.true.nl

 

Abecon: Microsoft Dynamics NAV

Zusterbedrijf Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Hiertoe wordt Microsoft- en branchekennis gecombineerd met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor opleiders en trainingsinstituten, groothandels, leveranciers in de zorg en uitgeverijen.

Voor meer informatie, kijk op www.abecon.nl