+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl 


RETAILER IN DOE-HET-ZELF, TUIN & DIER

Retailers in doe-het-zelf en tuin- en dier artikelen hebben te maken prijsbewuste consumenten die bovendien een zo compleet mogelijk assortiment verwachten. Hoe kun je je in deze markt onderscheiden van de hevige concurrentie? Allereerst door deskundig advies, directe beschikbaarheid van het product en de benodigde nevenproducten en mogelijkheden om producten ter plekke te beoordelen. En natuurlijk zijn ook kennis van de klant(verwachtingen) en een onderscheidende visie van groot belang. Met de geïntegreerde brancheoplossing van GreatCircle kunnen retailers hun efficiëntie en flexibiliteit over alle aspecten van de bedrijfsvoering vergroten.

INTEGRALE ONDERSTEUNING VAN ALLE BEDRIJFSPROCESSEN

GreatCircle heeft het internationaal succesvolle Microsoft Dynamics-platform verrijkt met specifieke functionaliteit voor uw branche. Het resultaat is een vooringerichte omgeving die geheel is toegespitst op de processen van doe-het-zelfwinkels zoals bouwmarkten, verf- en behang-speciaalzaken, ijzer- en gereedschappenzaken, breedpakketzaken en winkels voor vrijetijdsartikelen. En die alle back office- en verkoopprocessen ondersteunt, over alle gebruikte kanalen.

VOLLEDIGE KOOPERVARINGEN BIEDEN

De soepele verbinding van supply chain-processen en -efficiëntie met de verschillende verkoop- en marketingprocessen en -kanalen laat uw medewerkers prettiger en productiever werken. Bovendien kunt u uw klanten een volledige koopervaring bieden, steunend op een compleet en geïntegreerd platform met functies voor meerkanaals POS-beheer (Point of Sale), winkelactiviteiten, e-commerce, verkoop, financiën, toelevering et cetera. Dit biedt nieuwe kansen voor verkoop, interactie met de klant en het benutten van feedback.

INSPELEN OP ONLINE CONSUMENTENGEDRAG

De software biedt uitgebreide multichannel-mogelijkheden zodat klanten via verschillende kanalen producten kunnen kopen, ophalen of terugbrengen. Ook is voorzien in moderne functies op het gebied van social en mobile commerce, zodat retailers hun producten eenvoudig online en via sociale netwerken kunnen promoten met kortingen of actiebonnen.

Abecon Retail | doe-het-zelf en vrije tijd

ENKELE VOORDELEN

  • Volledig beheer van en inzicht in al uw kanalen.
  • Kanaalomvattende scenario’s voor extra klantgemak
  • Geïntegreerde voorraad-, relatie-, order- en financieel beheer
  • Nieuwe mogelijkheden voor verkoop, interactie met de klant en feedback
  • Meer gebruiksgemak, productiviteit en klantgerichtheid door rolgebaseerde opzet