+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl 


JUISTE PRODUCT OP DE JUISTE PLAATS

Retail is dynamisch en complex: veel producten en productintroducties, hoge promotiedruk en over meerdere locaties en kanalen versnipperde omzet. Om de voorraad in balans te hebben dient een retailer rekening te houden met de grilligheid van de vraag, de gewenste servicegraad en de levenscyclus van een product.

GRIP OP DE TOELEVERINGSKETEN

Met de retailoplossingen van GreatCircle neemt u snel de juiste beslissingen over uw assortiment- en voorraadbeheer. Inefficiënt voorraadbeheer speelt de concurrentie in de kaart, doordat een aankoop meestal niet doorgaat als het artikel niet op voorraad is. Wanneer seizoensgebonden artikelen op het juiste moment beschikbaar op de juiste locatie zijn, blijft u aan het eind van het seizoen niet met onverkochte artikelen zitten en voorkomt u onnodige promoties of voorraadafschrijving.

INTEGRALE AANPAK

Voorraad is één van de grootste posten op de balans van veel retailers. Met onze brancheoplossingen voor de retail zorgt u voor een hoge servicegraad in combinatie met een continu voorraadoptimum en maakt u werkkapitaal vrij. Ook laat u de logistieke processen in lijn lopen met de wensen van de consument die allang niet meer in kanalen denkt. U kunt bijvoorbeeld met één voorraad voor alle kanalen en locaties werken. Een voorraad die realtime toegankelijk is voor de consument.

RETAILSPECIFIEKE FUNCTIONALITEIT

Met Microsoft Dynamics 365 ontstaat een (kosten)efficiënt en flexibel proces. De oplossing ondersteunt o.a. processen rondom category management, marketing, promoties, magazijnbeheer, voorraadallocatie en replenishment. Desgewenst breidt u de oplossing verder uit met geavanceerde plannings- en forecasting tools zoals Slim4 of Darwin Retailplanner.

 

MODERN STORE – ELECTRONIC RETAIL