+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl 


DYNAMIEK IN DE WONINGINRICHTINGBRANCHE

De concurrentie en dynamiek in de woninginrichtingbranche nemen toe, door branchevreemde toetreding van online warenhuizen, bouwmarkten en tuincentra. Mede door het online aanbod is het winkelaanbod groter dan ooit. Het effectiefste antwoord op deze ontwikkelingen schuilt in het creëren van onderscheidend vermogen voor woonzaken en het binden van klanten. Hoe gaat u hier als retailer mee om? Uiteraard is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de klant uw winkel binnenloopt en goede voorlichting krijgt. Maar informatie via internet is vaak de doorslaggevende oriëntatiebron. Zaak dus om ook dit kanaal optimaal te benutten.

GEÏNTEGREERDE ONDERSTEUNING VAN ALLE BEDRIJFSPROCESSEN

Microsoft Dynamics 365 for Retail is een geïntegreerde oplossing die de bedrijfsprocessen ondersteunt van meubel-, woningtextiel- en slaapspeciaalzaken, keukenzaken en speciaalzaken in harde vloerbedekking. Een oplossing die voorziet in samenhangende automatisering van multichannel Point of Sale ofwel POS-beheer, winkelactiviteiten, e-commerce, verkoop, financiën, voorraadbeheer, toelevering, verkoop van unieke producten of eigen label assortiment en nog veel meer. En die naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Zo kunt u nog beter inspelen op klantbehoeften zoals inspiratie en advies, wat zich vertaalt in tevreden klanten die blijven terugkomen. Abecon Retail - wonen en wooninrichting

EFFECTIEF, EFFICIËNT ÉN KLANTGERICHT

De oplossing stelt retailers in de woon- en wooninrichtingbranche in staat om efficiënter te werken. Dit leidt tot lagere kosten, een hoger rendement en vooral meer en tevredener klanten! De zeer uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden bieden optimaal zicht op de bedrijfsprocessen. De beschikbare servicefuncties stellen u in staat om uw bedrijfsprofiel aan te scherpen. En door de geïntegreerde online, storefront en mobiele POS functies voorziet u via elk kanaal in gepersonaliseerd gemak en transparantie.